NAJAARSCOMPETITIE 2024

Samen tennissen is natuurlijk hartstikke leuk, maar de competitie aangaan met je eigen gezellige team, tegen clubs uit de regio kan nog leuker zijn! Bespreek het met je tennisvrienden/vriendinnen en schrijf je in voor een competitie die bij jullie past.

AANBOD COMPETITIES
Door LTV Dommelen worden de volgende competities aangeboden:

Vrijdagmiddag:

  • Dames Dubbel 50+;
  • Heren Dubbel 50+;
  • Gemengd Dubbel 50+

Vrijdagavond:

  • Dames Dubbel 17+ en 35+;
  • Heren Dubbel 17+ en 35+;
  • Gemengd Dubbel 17+ en 35+

Wil je liever op zaterdag of zondag spelen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor dan contact op met Ad van Gijzel (technischecommissie@ltvdommelen.nl) om te kijken welke mogelijkheden er dan zijn. Bijvoorbeeld competities waarin ook singlepartijen gespeeld worden.

WANNEER
De KNLTB najaarscompetitie wordt gespeeld in de weken 37 (vanaf maandag 9 september) t/m week 41 (eindigt op zondag 13 oktober) en behelst dus 5 speeldagen. De weken 42 t/m 43 zijn zogenaamde inhaalweken. 

NIEUW IN DE NAJAARSCOMPETITIE
Met ingang van dit jaar wordt de Najaarscompetitie om promotie/degradatie gespeeld. Hierdoor wordt het uitdagender om aan de competitie mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen.

Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. De teams worden dit jaar nog ingedeeld op basis van de gemiddelde speelsterkte van het team.

AANMELDEN
Opgeven voor de najaarscompetitie kan tot 10 juni 2024. Graag een mail sturen naar technischecomissie@ltvdommelen.nl met daarin vermeld aan welke competitievorm (HD-DD of GD) je met je team wilt deelnemen, op welk dagdeel en de naam van de teamcaptain en teamleden.

Wil je wel competitie spelen maar heb je geen team, dan kun je je ook individueel aanmelden en zullen wij kijken of er een mogelijkheid is om je toe te voegen aan een bestaand team.

MEER INFORMATIE
Alle informatie over de najaarscompetitie voor senioren is te vinden op de website van de KNLTB.
Klik hier om er direct naartoe te gaan

Wil je meer informatie over de KNLTB najaarscompetitie bij LTV Dommelen? Dan kan je ook contact opnemen met de Verenigings Competitie Leiders van LTV Dommelen. Dit zijn Ad van Gijzel en Jan Rombouts.